szerda, június 20, 2007

session fhifhies

no srácok én arra gondoltam, hogy amíg a létszámunk nem teljes, azaz június (vége) rendezhetnénk egy improvizációs estét valamelyike helyen ahol már zenéltünk, vagy ha ott meg tudjuk dumálni, akkor a sirályban, mert ott tudnám leginkább elképzelni. durván erőszakosan kéne hirdetni minden etikus és etikátzlan legális és illegális eszközzel, mozgósítani mindenkit, aki hallott már Á hangot, vagy tud ritmust tapsolni. lehetőleg majd mindenki elhozná az összes hangszerét, tehát ádám az összes dobot, bence a dorombját, gitárját, furulyát, fuvolát, szóval mindenki mindent. a zenélésbe bárki beszállhat, idegen is. ezenkívül bence és jómagam (és bárki más is) ha épp letesszük a lantot, reppelhetünk is a zenére, aki tud meg akar is még énekelhet is.
A belépő lehetne úgy, hogy 100 vagy 200, aki hoz hangszert annak ingyen.
a kérdés, hogy ki van benne és hogy mikor legyen?

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

en tamogatom
segiteni nem igazan tudok amig ittvagyok de ha meg tudjatok szervezni jo lesz persze ne felejtsen el minket senki augusztusig!!! ;)
andi

lidi írta...

legyen mondjuk kétezer a belépő, és akkor mindenki hoz hangszert. mert ugyebár ez annyira jó lesz, hogy senki sem fogja tudni kihagyni, belső kényszer fogja őket mozgatni... akár alkalmazhatunk tömeghipnózist is.

andi te meg ugorj haza:)

lidi írta...

ja, megnéztem a legújabb örökzöldet...

Névtelen írta...

fejlemeny ezzel kapcsolatban?
milyenek lettek a nepmuv erettsegik?
andi

Csepella Olivér, a pék írta...

a fejlemény annyi, hogy beszéltem a sirályos fickóval, júli végén nem lesznek nyitva de azér nem mer közben nyitnak egy másik helyet nyárra és ott lehetne. de két hét múlva szervezek, mert addig tihany aztán meg madarásztábor, így is két hét marad hirdetni úgyhogy szerintem rendben lesz.

a népművön meg midneki átment 5-re. csak enikő lett négyes és viki kettes mer pechje volt és újat húzott.