péntek, június 01, 2007

hölgyek urak!
csütrötökön, 7.én első igazi koncertünk a budapesti andergrand éjszakában, a fészekben hurá.
összerakunk addig új számot? összerakunk addig saját számot?

2 megjegyzés:

andi írta...

Hello mindenki!
remélem ezt a mai este folyamán még elolvassátok (az én gépem tönkrement és csak most jutottam nethez), szóval: ma reggel elcsesztem a gyomrom, nem tudtam bemenni / próbálni... holnapra viszont jobban leszek, írjatok egy időpontot, és megyek. vagy jobb lenne, ha hívnátok.
megpróbálhatjuk a saját számot is, de mindenképp össze kell szedni egy jó hosszú műsort, tehát mindent, amit tudunk el kéne játszani, azokat, is amiket sztornóztunk legutóbb. kicsi miriammal a múltkor 2 órát játszottunk, bár fél óra is elég lett volna... ne legyen számismétlés szerintem. viszont a jó kis zongorás-dobos-basszusgitáros improvizációkat se hagyjuk ki.
hány mikrofont tudunk szerezni? ezt gyorsan le kéne tisztázni, mert aszerint tudok énis intézkedni. (tudok kérni akármennyit, erősítőt, stb. csak jó lenne minél kevesebbet :)) ja, és ádámot híjjátok fel, az én játéktelefonomból minden szám elveszett, meg elég furcsán viselkedik ez a szar.
köszi

andi írta...

ja, és még valami, ha még bírjátok :)
jóóósok embert kell lehoznunk, mert dolgoztam már ezzel a manussal más szórakozóhelyen is, és ha most nagy közönség lesz, tutira beszervez máskorra és máshova is minket. nagyon kéne hirdetni. olivér-miki csinálhatnátok plakátot, amit nem csak a suliban, de az utcán is kinyomhatunk, a fészekben is, mert sok a spontán betévedő vendég is ilyenkor. nem baj, ha nincs fotó -amúgy sokkal feltűnőbb lehet egy jó kis karikatúra a zenekarról ;) a blogot is reklámozni köll mert sokan a közvetlen ismerőseink közül sem tudják, hogy ez létezik. na ennyi, többit -remélhetőleg- holnap egyeztetjük.